Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΚΚΕ: Υπάρχουν και απολύσεις καλές!

...και, ω τι σύμπτωση, είναι αυτές ακριβώς που κάνουμε εμείς!

Η κ. Παπαρήγα στην ΝΕΤ (από τo ιστολόγιο DramaTown), εξηγεί γιατί οι απολύσεις είναι κακές εκτός από εκείνες που κάνει το ΚΚΕ!

Πειστικότατη!

Δηλαδή αν έχεις σκοπό το κέρδος, τότε το κέρδος κακώς είναι σημαντικό. Αν δεν το έχεις, ... , ε τότε είναι αποδεκτό να σε ενδιαφέρει!

Θυμίζω ότι το γελοίο αυτό σκεπτικό δεν προσφέρεται απλώς για γέλιο. Μ' αυτό  ακριβώς το σκεπτικό, το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα σε κάποιες επιχειρήσεις που βρίσκονται στην ανάγκη να απολύσουν προσωπικό, λόγω της κρίσης. Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε όλοι, η συλλογιστική "απολύω κάποιους για να μην κλείσει η επιχείρηση και χάσουν την δουλειά τους όλοι" είναι λογική υπό ... περιοριστικούς όρους και μάλιστα υπό τον όρο ότι την επικαλείται το ΚΚΕ! Σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως έχει αποφανθεί η κ. Παραπαρήγα, η ισχύς της αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας.


Οι παληότεροι θα θυμούνται το αντίστοιχο αμίμητο της εποχής της Αλληλεγγύης στην Πολωνία, και του πραξικοπήματος που ακολούθησε, όπου τα τανκς στην Πολωνία ήταν καλά, κατά το ΚΚΕ, γιατί τα συγκεκριμένα "είναι το λαού"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου